25 & 26 mei Friese Kunstroute: Studio Heyki doet weer mee

Artikel 1 van 14

Kunstroute in Friesland 25 & 26 mei

In de Greidhoeke, het groene hart in het westen van Fryslân en voormalige gemeente Littenseradie en tegenwoordig onderdeel van de gemeentes, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke en Ljouwert, wonen en werken veel actieve kunstbeoefenaars, zowel professioneel als verdienstelijk amateur.
Sinds 2010 organiseert de Stichting Keunstrûte Littenseradiel in de maand mei een open atelierroute, een jaarlijks terugkerend tweedaags evenement dat altijd op veel publieke belangstelling mag rekenen. Van 11.00 tot 17.00 zijn de illustraties van Kitty en de aquarellen van Karin in Reahus te zien. We hebben een groot assortiment nieuwe postkaarten, orginele kunst op kaart en mini kunstwerkjes te koop. Ook heeft Karin een atelier sale, dat betekent veel naakten en schilderijen voor een gereduceerde prijs tijdens de kunstroute. We zijn samen aanwezig om informatie te geven over al onze activiteiten zoals bijvoorbeeld aquarelworkshops, portret in opdracht en logodesign.


In Winsum op adres De Omrin 22a, is een Centrale Expositie waar werk van alle deelnemende kunstenaars is te zien. Dit is zeker de moeite waard!

 

Friese Kunstroute 25 en 26 mei

11.00 tot 17.00

Sanleansterdyk 26 Reahus

 

Meer info op www.friesekunstroute.nl

© 2016 - 2024 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel